Lehet, hogy elsőre nem fog tetszeni, de hidd el, nem is olyan rossz. Jó oldala, hogy azokat a lakkokat, amiket nem használsz gyakran, most fogod. Írtam már a körömlakk trendekről, mutattam már az ombrét, most a fröcskölt körmökön a sor. Nem tart sokáig, könnyű elkészíteni, kreatív és még nem is olyan gyakori, szóval nem fogod minden harmadik lány körmén látni.

Szükséged lesz: Egy alapszínű (világos rózsaszín) körömlakkra, egy pirosra, szivacsdarabkára, (esetleg fogpiszkálóra is), és egy átlátszó lakkra.
1. Első lépésben vidd fel a rózsaszín lakkot .
2. Várj, míg megszárad és tegyél a szivacskádra egy kis pirosat.
3. Pamacsold el.
4. Az átlátszó lakkal menj át a körmödön egyszer és kész is.Ha akrod más színel is kiprobálhatod

Tetszik neked az ötlet? Képzeld, a megvalósítása sem nehéz! A menete igen egyszerű: Keress egy újságot, és benne egy olyan oldalt, ahol fekete betűkkel van nyomva a szöveg. Tépkedd szét. Körömlakklemosóval itasd be a papírcafatokat(egyenként)és nyomd a már kilakkozott körmödre. Számolj el 3-ig és vedd le, különben a a papír is ráragad. A lényeg, hogy a lakkod már legyen jól megszáradva a körmödön, különben az aceton elkeni azt. Jó munkát!

Biztos találkozhattatok már a boltokban az úgynevezett repedező körömlakkal. A kínálat ugyan nem sok- a színeket tekintve- de a neten már bővül a kínálat, sajnos árban drágább is. Íme néhány fantasztikus tipp,miként tudod a lakkot más színekkel kombinálni, és ezzel tuti kis manikűrt csinálnod magadnak!
blogtipp:csak olyan körömlakkot válasz bármelyik mintához amire senki nem szol én is álandoan más körmökel megyek suliba de mértékelt színekel jó munkát!!

Hozzászólás